Hilmi Işıkören İle Başarının Sırları Eğitimleri Devam Ediyor!


4 – 5 Haziran 2012 tarihleri arasında İstanbul Ulus’ta 150 katılımcı ile başlattığım Hilmi Işıkören İle Başarının Sırları eğitiminin motivasyon ağırlıklı versiyonunu 9 – 13 tarihleri arasında bu kez RW Nova Gayrimenkul Bahçeşehir ofisinde gerçekleştirdim. Ofis sahipleri, emlak danışmanları ve ofis yöneticisinin katıldığı 20 kişilik Nova ekibiyle  hayata ve işe dair bilgilerimi paylaştım. Olaylara farklı açılardan bakmanın ne gibi farklılıklar yaratabileceğini, duyguların insanlar üzerindeki etkilerinin işe nasıl olumlu yansıyabileceğini, dürüstlük ve açıklık ilkesinden sapmadan işlerimizi kolaylaştırıp bizi başarıya götürecek yepyeni satış tekniklerini katılımcılarla paylaştım. Çok keyifli bir eğitim oldu gerçekten, yoğun sıcağa ve günün yorucu temposuna rağmen mümkün olduğunca yüksek katılım gösteren, sabırla aktif katılımlarıyla beni dinleyen tüm Nova ekibine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Belgin Benek ile satış ve pazarlama sektöründeki şirketler için özenle hazırladığımız, dünyadaki değişim ve değişikliklere göre geliştirerek güncel tuttuğumuz eğitimlerimiz yaz mevsiminde de aralıksız devam ediyor.

Hilmi Işıkören

http://www.isikoren.com

Görsel

www.isikoren.com / www.10numaramotivasyon.com hakkında

Işıkören Danışmanlık - Kurucu Ortak, Markalaşma-Stratejik İletişim-Pazarlama ve Satış Danışmanı, Motivasyon Konuşmacısı - www.isikoren.com / www.10numaramotivasyon.com

16 Temmuz 2012 tarihinde Bloglar, Duyurular içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.

Yorumunuzu yazın