Yaratıcı bir fikir işinizi kolaylaştırabilir! – 6 “Satışta bazen kartvizitinizi vermemek daha iyi olabilir. Nasıl mı?”


Bugünkü yaratıcı fikrimiz sigorta sektöründe deneyimli bir satış danışmanından geliyor. Yaratıcı fikrini onun ağzından sizinle paylaşmak istiyorum, eminim bu işinizde sizin geliştireceğiniz yaratıcı fikirlere ışık tutacak.

“Ben, müşterilerimle iyi bir başlangıç yapmak için, ilk görüşmemizde bilerek kartvizitimi vermezlik ederim ve sonra iş yerime döndüğümde onlara bir kartvizit yollayacağım konusunda söz veririm. İş yerime döner dönmez kısa bir teşekkür notu yazarım, yanına da söz verdiğim gibi bir kartvizitimi iliştiririm ve bunu çabucak müşterime postalarım. Böyle yaptığınızda, müşteri kartviziti yollamak konusunda verdiğiniz sözü hatırlar ve sözünüzde durduğunuzu görür. Satışı yapmadan önce daha önce önünüzde uzunca bir yol olabilir ama müşterinizin güvenini kazanmak mükemmel bir başlangıçtır.”

Müşterileriniz onlara, kendilerine verdiğiniz sözlere gönülden bağlı olduğunuzu ve vaatlerinizi her zaman yerine getirdiğinizi gösterene kadar, size güvenip güvenemeyeceklerini bilemezler.

Hilmi Işıkören

http://www.isikoren.com

20120712-085845.jpg

12 Temmuz 2012 tarihinde Bloglar, Yaratıcı bir fikir işinizi kolaylaştırabilir içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.

Yorumunuzu yazın